Despre Noi

Cine suntem? Suntem o echipa de traineri ca au lucrat in “cele mai bune” studiouri din tara, cu experienta in domeniu de 9 ani, cunoastem adminii si fondatorii site-urilor de videochat , deci noi suntem cei care stiu totul despre acest domeniu.

De ce am facut acest site? Pentru a spune tuturor oamenilor adevarul despre aceasta industrie, secretele despre site-uri, studiouri, modelele de top, si pentru a-i invata pe cei care vor sa lucreze independent ce trebuie sa faca, despre riscuri si sa-i ajutam sa faca cea mai buna alegere. In primul rand, sunt o groaza de articole pe internet despre acest subiect, dar aproape toate sunt false ! Multe sunt scrise pentru a atrage modele si a lauda site-uri cu care studiourile au parteneriate, unele sunt scrise de “experti” care au facut videochat o luna sau 2, sau de admini care sunt noi in domeniu cu 0 experienta si aproape 0 cunostinte.

Va vom oferi suportul nostru prin articole, pe care speram sa le postam cat mai des, vom incerca sa facem site-ul cat mai simplu iar articolele cele mai importante vor fi cele mai usor vizibile .

Noi nu avem nimic de castigat de pe urma acestui site, ba chiar dam bani din buzunarul nostru ca acest site sa existe si depundem un anumit efort . Nu cerem donatii, nu punem reclame se facem bani din reclame, nu cautam sa recrutam modele de acasa , ba chiar le sfatuim pe toate sa lucreze de acasa dar singure. Scopul nostru este de a da pe fata adevarul despre acest domeniu, de a atentiona oamenii sa nu cada in plasele proxenetilor (studiourilor si teparilor de acasa) . Prin acest site vrem doar sa ti spunem cum sta treaba defapt cu studiourile , cat de legale sunt, si sa te atentionam sa eviti tepele, sau daca lucrezi in prezent intr un studio, sau te ajuta cineva de acasa ar trebui sa verifici niste chestii si sa iei decizia cea mai buna si sa pleci cat mai rapid.

Scopul nostru este de a ajuta oamenii sa ia decizia corecta, sa le dam sfaturi , informatii despre domeniu si despre tepari.

Pentru cei care vor sa discute cu alti oameni, sau au intrebari pentru noi le pot scrie in sectiunea “Forum” , acolo unde-si pot face si un cont. Sau ne mai puteti contacta la adresa de email: contact@videochat.co.ro