Romanii si Videochatul

Romanii si Videochatul … care este legatura dintre cele 2 ? Este o legautra foarte stransa. Veti afla despre ce este vorba in acest articol.

In acest articol o sa vorbim despre ce cred romanii, despre aceasta industrie, cate modele romanesti sunt pe site-uri, si daca romanii acceseaza site-urile de videochat.

O sa incepem prin a va raspunde la o intrebare care ne macina pe toti, oare cate romance / romani fac videochat?

Sunt aproximativ 15 site-uri cunoscute de videochat pe care apar o gramada de modele noi in fiecare zi, pe unele site-uri apar 10-20, pe altele 100-200 pe zi. Iar din acele modele, cam 80% sunt romani. Ca sa fim mai precisi, in fiecare zi apar pe site-uri peste 1000 de modele noi , din care vreo 800 sunt romani si romance.

Dupa cum poate stiti din diverse reportaje, Romania ocupa primul loc mondial la numarul modelelor de videochat, urmata de Columbia, Rusia, Ucraina, SUA, Lituania, Canada si apoi restul tarilor (Romania castigand detasat aceasta batalie) .

In aceata industrie rar o sa vezi modele care o sa faca asta pentru o perioada lunga de timp, majoritatea fac cateva zile sau cateva luni doar.

Romanii intra pe site-urile de chat? Pot vedea modelele?

Chiar daca toate studiourile se lauda ca blocheaza Romania, ca niciun roman nu va poate vedea ei bine, cam este o minciuna ca sa va faca sa credeti in ei. Toate site-urile de videochat au optiunea de a bloca orice tara vrei, insa asta nu va rezolva mica problema. Orice roman poate sa vada modelele din Romania doar apasand cateva clickuri si activand u VPN (lucru care dureaza cateva secunde), si orice roman plecat in strainatate. Pe langa asta, mai sunt multe studiouri care intentionat nu fac aceasta setare desi mint modelele ca o fac, din diverse motive cum ar fi traficul, guestii, pozitia in pagina.

Adevarul este ca site-urile de videochat sunt pline de romani (romani, nu romance) . Toti romanasii care se dau sfinti , oameni cu moral si vorbesc urat despre persoanele care fac videochat, intra pe site-urile de videochat si hartuiesc fetele, si bineinteles ca se vor da si la tine pentru ca vor sti ca esti romanca dupa fata si dupa faptul ca aproape toate modelele de pe site sunt romance. Si chestia asta va fi in fiecare zi. In fiecare zi vor intra o gramada de romani pe tine. Bine, pe orice site ai optiunea sa blochezi conturile respective, insa ei se pot foarte frumos deloga si sa se uite la tine ca anonim iar tu nu poti face nimic in aceasta prinvinta.

Ca sa nu o mai lungim, aproape toti romanii pot intra si stiu cum sa intre pe site-urile de videochat si sa vada romancele. Iar asta nu e de bine, credeti-ne. O sa povestim in alte articole despre riscurile la care te expui cand vorbesti cu un roman pe aceste site-uri.

Concluzie, sa nu se mai dea toti romanii sfinti si sa vorbeasca urat despre cei care fac videochat, pentru ca mai bine din jumatate de romani au sau au avut candva treaba cu videochatul, fie ca modele, fie ca privitori.