Site-uri de videochat 2020

O lista cu site-urile care se prezinta cel mai bine in 2020 la majoritatea modelelor. Topul a fost facut dupa rezultatele mai multor modele, si de acasa, si din studiouri.
Xlove, cams si jasmin sunt recomandate pentru studiouri . Restul site urilor din lista sunt recomandate atat daca lucrezi in studio, cat si daca lucrezi de acasa, Acestea sunt cele mai bune site uri de videochat pe care sa lucrezi in 2021 .


UPDATE DECEMBRIE 2020

  1. Chaturbate – Si el incepe sa o ia pe urmele mfc-ului si sa promoveze mai mult americanii si sa inceapa sa ignore modelele din Romania, mai ales cu rasismul de care a dat dovada la chaturbate video contest, dar inca ramane cel mai bun site de videochat, singurul site pe care se pot face sume mari de bani usor, si site ul cu cei mai multi membri inregistrati. Inca e site-ul pe care se fac cei mai multi bani si e usor sa lucrez pe el, asa ca vi-l recomandam.
  2. XLove – Site aparut in anul 2006. Un site vechi care a mers destul de bine in anul 2020. Dupa atatia ani inca se tine tare. E mai mult recomandat pentru studiouri, modelele de acasa fiind dezavantajate sa lucreze pe el.
  3. Myfreecams – In continua scadere datorita modului american pe care-l urmeaza. La coada romancele sus cu americancele si fetele din tarile dezvoltate. Asta este conceptia acestui site de cativa ani si tocmai de aceia este in continua scadere, si va scadea si mai mult. Rar mai vezi o romanca sa faca bani multi pe site-ul asta cum se faceau candva.
  4. Bongacams – In 2019 unul din cele mai proaste site-uri mari, in 2020 unul din cele mai bune. Dupa ce a trecut perioada de timp in care membrii erau confuzi datorita injumatatirii pretului tokenilor si nu mai cheltuiau bani ca inainte, usor usor a inceput sa se ridice din nou, si este destul de sus. Ramane in continuare cel mai accesat site de videochat din lume asta datorita reclamei imense , si site-ul cu cel mai mare trafic per model.
  5. Cams – Siteul premium care da cel mai mare procent. Procentul incepe de la 32% si poate ajunge pana la 70%. Un avantaj al acestui site este ca ti da 100% pentru membrii adusi de tine, pentru 6 luni, dupa vei primi 80%.
  6. CamSoda – Site-ul creat in 2014, e in continua ascensiune, iar in prezent a ajuns sa concureze cu veteranii din aceasta industrie, fiind chiar mai bune pentru multe modele decat site-urile de traditie.
  7. Livejasmin – A scazut si el fata de anul trecut. Asta se intampla cand promovezi modelele de pe site-ul tau in functie de preferinte si de rugamintile la niste tepari. Extrem de rar vezi un model ca sa faca mai mult de 500 de dolari intr o perioada intr un studio care nu este studio certificat. Iar in studiourile certificate…faci banii pe el si i pupi la pastele cailor. Si nici acolo nu te gandi ca faci sume wow pe el. 1000-2000 pe luna maxim. Acest site este recomandat doar studiourilor. Dupa schimbarile care au avut loc in tomana lui 2020, acest site este in continua scadere, fiind aproape imposibil pentru modelele de acasa sa lucreze pe el, au crescut sumele pentru procente si multe alte schimbari in rau. Aceste toate schimbari facand majoritatea partenerilor lor sa renunte la el. Multe studiouri de vidoechat au renuntat la jasmin si au mutat modelele pe site urile free, de asta au si aparut asa multe modele peste noapte pe site urile freemium.

cele mai bune site-uri de chat, cele mai bune site-uri de videochat, cele mai bune site-uri de videochat 2020, pe ce site-uri sa fac videochat in 2020, videochat 2020, siteuri de videochat 2020, site uri videochat, siteuri videochat, site videochat