Cat se castiga din videochat

Fie ca vrei sa te apuci de videochat sau nu, la un moment dat, toti se gandesc la o intrebare, “Oare Cat se castiga din videochat ? “

Daca ati vazut pe internet in diverse articole, sau pe site-urile studiourilor de videochat, peste tot se spune ca se castiga zeci de mii sau sute de mii de dolari pe luna. Ei bine, este 100% fals !

Noi lucrand in multe studiouri in decursul a 8 ani, stim adevarul si o sa-l impartasim cu voi. In primul rand, aproape toti care se apuca de videochat, se lasa de asta intr-o perioada scurta, de maxim 2 luni. Modelele nu stau in studiouri, sunt doar cateva modele foarte bune care stau in studiourile de top si au un “regim special” fata de restul. De obicei pentru ei nu exista reguli, penalizari si au procente mult mai mari decat ceilalti, si contract de obicei. Sau mai gasim si modele care nu pot sa faca de acasa din diferite motive, cum ar fi ca nu locuiesc singuri.

De ce nu stau modelele in studiouri?

In primul rand pentru ca nu se fac asa de multi bani pe cat credeau ca o sa faca cand s-au angajat sau cum au vazut pe net.

De faptul ca sunt furati la procente, nu au contracte, sunt multe studiouri cu reguli stricte sau nu-si primesc banii nu o sa vorbesc acum ci in alt articol.

Pai toate studiourile se lauda ca modelele nu pleaca de la ei

Hahahahahahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha.

Asta este cea mai buna gluma. In toate studiourile, mici sau mari, de top sau necunoscute, modelele vin si pleaca pe banda rulanta. Ei o sa va zica la toti la interviuri ca nu le pleaca modelele ca sa creieze o imagine buna a studioului si sa te faca sa te intrebi de ce nu pleaca, dar adevarul este ca pleaca mereu. Si cand zic mereu nu ma refer la cateva luni ci in fiecare saptamana.

Revenind la intrebarea initiala care-i macina pe toti, Cati bani se fac din videochat ?

Nu exista ceva fix, depinde de fiecare model, de sexul sau, de siteul pe care lucreaza si studio in sine, si mai mult ca toate de noroc si aspectul modeleului. Sumele alea de zeci de mii sau sute de mii de dolari pe luna alea sunt cazuri pe care 1 model din 10.000 le face o data sau de cateva ori in viata. La restul sta diferit treaba.

La baieti: Baietii sunt cei mai defavorizati in aceasta industrie datorita numarului de membri si a tipului de oameni, adica gay-ii. Da, baietii fac videochat pentru gay nu pentru femei. Iar cei care au experienta stiu ca gay-ii sunt cei mai instabili membri. No ofense, e doar o statistica.

Ca si baiat , daca esti gras, arati naspa, nu stii engleza si abia stii sa deschizi un pc…ai mari sanse sa stai 8 ore pe zi/ 5 zile pe saptamana in fata camerei si sa termini sesiunea (perioada de 2 saptamani) cu 0 sau 100-200 de lei. Nu inseamna ca nu se fac bani ca si baiat. Sunt cazuri in care baietii au facut zeci sau sute de mii de dolari. Analizand peste 1000 de modele masculine pe care noi le cunoastem, o medie in ultimii ani la baieti ar fi de 800 de dolari pe luna . Daca esti intr-un studio si imparti cu studioul mai bine de 50% (procent real) , taxe pentru contract mai ramai cu o suma de 1500-2000 de lei pe luna.

La fete: Cu fete este alta treaba. Chiar si cele mai naspa si grele de cap fete, daca stau in fata camerei 8 ore pe zi/ 5 zile pe saptamana, se vad bine, si stau pe mai multe site-uri e imposibil sa nu faca mai nimic intr-o luna. Doar daca sunt grase, arata naspa, nu stiu sa scrie nu stiu nici sa umble pe site si refuza se se dezbrace atunci pot termina si ele pe 0. Dar daca te incadrezi in tipologiile astea, intrebarea e ce mai cauti la chat? Chiar si asa, daca arati naspa si nu stii engleza, stai dezbracata pe site-urile freemium si este imposibil sa nu faci macar 700 de dolari pe luna. In medie, analizand peste 3000 de fete, o fata face 3000$ pe luna daca nu este ceva de speriat si nu e foarte grea de cap (bani totali pe care-i imparte cu un studio). Dupa ce plateste taxele si da i se opreste partea studioului poate ramane cu 6000 de lei pe luna.

Transexuali: Se imparte in 2 sub categorii. Noi personal nu am prea avut de-aface cu aceasta categorie, insa din ce am analizat , un trans , barbat care se transforma in femeie face in medie 2000 de dolari pe luna, dupa ce i se opreste procentul si taxele ramane cu aproximativ 4000 de lei lunar. O femeie care vrea sa devina barbat face bani mai multi decat un transexual din prima categorie deoarece este o raritate pe site-uri. Poate face cateva mii de dolari lunar lejer.

La cuplu: Cuplul este singura categorie care poate face bani multi si sigur.
Cuplurile in general fac de acasa si se bazeaza pe show free, nu pe conversatie. Se impart in 5 sub categorii si ei:

Cuplu barbat-femeie: Daca nu sunt amandoi foarte grasi si daca femeia stie ce sa faca (femeia conteza mai mult, la barbat doar organul genital), indiferent de varsta si de aspect vor face sigur cateva mii de dolari lunar. O medie la cuplurile de cest tip fiind de 5000 de dolari lunar. Si fiind de acasa, fie pastreaza 100% daca fac singuri, fie iar 4000 de dolari daca fac cu un studio.

Cuplu barbat-barbat sau mai multi barbati: Aici e un subiect mai delicat deoarece aproape toate (99,9%) din modele masculine sunt hetero. Cand vor intra doi barbati sau mai multi in camera (care nu arata foarte naspa), facand simultan dar individual anumite lucruri cum ar fi masturbarea sau doar sa stea dezbracati, vor face mai multi bani ca un barbat singur insa nu foarte multi. Insa, daca intra 2 sau mai multi barbati dispusi sa intretina relatii intime intre ei, se vad bine pe camera si arata si bine, pot face mai multi bani decat majoritatea modelelor individuale. Media lor fiind de 8000 de dolari lunar.

Cuplu femeie-femeie sau mai multe femei: Visul oricarui barbat hetero. Daca intra si arata bine, stau dezbracate, se masturbeaza individual sau una pe cealalta, se saruta pe buze pe sani si fac chestii funny si multa conversatie cu membrii, pot face cateva mii de dolari lunar. Dar daca sunt si lezbiene, dispuse sa faca mai multe chestii cum ar fi sexul onal, penetrare simultana cu un dildo cu 2 capete si altele, pot face mai multi bani decat orice categorie. Media lor fiind de 10.000 de dolari lunar.

Gang-bang-urile cu bisexuali: Reprezinta o adunatura de oameni, cel putin 4 , baieti bisexuali sau hetero si fete hetero sau bisexuale care fac toti sex intre ei. Daca se vad bine pe camera, arata toti bine, fac ce trebuie in fata camerei (adica cam de toate), pot face o multime de bani. Chiar zeci de mii de dolari lunar. Despre aceasta categorie nu va putem da o suma medie deoarece difera in functie de site, numar de modele si aspect. Aceste show-uri, nu au loc regulat din pacate. Ci doar in anumite perioade sau anumite evenimente, schedule show-uri. Sunt rare deoarece sunt greu de organizat si de gasit persoane bisexuale.

Cuplu Transexual si orice altceva (trans, baiat, fata): Nu este o chestie foarte cautata, si pentru multi membri mai degraba scarboasa dar se fac bani si din asta. Media la cuplurile de acest gen care fac tot ce trebuie si se vad bine este de 4000 de dolari lunar.

Astea sunt sumele reale de bani care se fac in videochat dragii mei. Cand mai vedeti un articol in care se spune ca orice model poate face zeci de mii sau sute de mii de dolari lunar merita injurat cel care a scris articolul.

Sa va mai zic un secret referitor la aceste sume. In aproape toate studiourile, in special in Studio 20, trainerii sunt pusi sa minta ca au fost modele de top si ca au facut zeci sau sute de mii de dolari, adevarul este cu totul altul. Adica stai un pic, ai fost model de top , ai facut zeci sau sute de mii si acum esti trainer pe 2000-3000 de lei pe luna? De ce nu intri online sa ti faci zecile de mii de dolari 🙂 .

In videochat ca sa faci bani cel mai mult conteaza norocul apoi aspectul. Daca nu ai norocul sa ai trafic, sa intre membri bogati pe tine care sa te placa mult, sa nu aibe ei o perioada mai critca si sa fie usor de manipulat, poti sa fii si Dorian Popa sau Antonia ca nu faci bani. Daca videochatul ar fi “o stiinta, o arta din care oricine poate face bani daca stie ce sa faca” atunci nu ar mai exista traineri, admini si patroni de studiouri dragii mei, pentru ca toti ar fi modele de top.

Sumele de bani pe care le-am zis mai sus, reprezinta , o suma medie pe care o fac majoritatea modelelor din categoriile respective care arata bine, se vad bine si fac asta de cateva luni. Daca credeti ca intrati online in prima luna si o sa faceti mii de dolari va inselati. Doar 1 model dintr-o mie face bani multi in prima luna. Daca arata a copil de 12-14 ani, sau dac e musculos si arata a strain. A american, englez, francez, etc. Ca sa faceti acele sume de bani trebuie sa aveti un minim de cunostinte , experiente si echipament.