Ce este videochatul

V-ati intrebat vreodata ce este videochatul , ce presupune, si ce sunt mai exact persoanele care fac acesta activitate?

Prin definitie, Videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text. Un tip aparte de videochat este videochatul erotic numit și camchat – o activitate de expunere pentru o anumită perioada a unui model (femeie sau barbat) în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

Deci nu, nu este prostitutie cum cred majoritatea romanilor cand aud cuvantul “videochat” , cel putin in majoritatea cazurilor. Mai sunt si modele care se intalnesc cu tot felul de oameni si intretin relatii sexuale in schimbul unor sume de bani (si baieti si fete) insa asta mai rar.

Videochatul nu este prostitutie. Este fratele mai mic al prostutiei… Desi iti place sau nu ce auzi, atata timp cat te dezbraci in fata unor oameni chiar si virtual, si faci sex virtual cu ei in schimbul unor sume de bani, nu te poti numi o sfanta. Desi o faci de nevoie. Bine, majoritatea celor care fac videochat nu o fac de nevoie ci pentu ca vor bani multi, vacante, masini scumpe, bani de petreceri, bani de droguri, sau de cheltuit aiurea pe chestii scumpe, bani pentru iubi care le pune sa faca chat in timp ce el sta degeaba. Desi nu va place sa auziti, asta este adevarul, videochatul este little brother of prostitution. Auzi in alte parti ca nu este adevarat, voi va spuneti singure ca nu este adevarat, insa orpriti-va din a va minti singure. Asta este adevarul fie ca-ti place ce esti sau nu.

Ce este defapt videochatul ? Este activitatea in care un model sau mai multe, stau in fata unei camere web, conectate la un computer, si transmit live pe un site sau mai multe siteu-uri. De obicei modelele stau imbracate cat mai sexy, depinde de site, pe unele site-uri stau dezbracate complet, si se masturbeaza in chatul public care este vizibil tutror, sau in chatul privat, cel in care te pot vedea doar cei care platesc. Scopul principal al modelelor este sa vorbeasca cu userii (membrii) si sa-i convinga sa le dea bani sau pur si simplu sa se masturbeze si sa astepte membrii sa dea bani.

Exista 3 tipuri de modele de videochat:

  • Modele non-nude – cele care nu se dezbraca niciodata, absolut niciodata, doar fac conversatie , de obicei acest tip de modele, nu fac niciun ban ca baieti iar ca fete fac in medie 1500 de lei lunar, rare sunt cazurile in care modelele de acest tip gasesc un membru caruia sa-i placa acest lucru la model, sau sa se indragosteasca de model si sa-i dea sume mari de bani ;
  • Modele premium sau glamour – sunt modelele care se dezbraca doar in privat, sau party chat, ele se axeaza mai mult pe tease, pe vorba, si mai putin pe show. Scopul lor este sa faca membrii sa se indragosteaca de ele prin vorba, insa asta nu se intampla foarte des. Ca model Glamour, poti avea zile intregi in care sa nu faci nimic, si ca baiat si ca fata, dar in schimb , daca prinzi un membru bun care sa te placa, te poti imbogati peste noapte (cam rar se intampla asta), iar ca sa ai sanse da reusita in acest domeniu in primul rand trebuie sa arati foarte bine, sa stii cum sa stai in fata camerei, sa stii englza si cum sa vorbesti cu membrii ;
  • Modelele freemium sau nude- Sunt modelele care merg pe conceptul american. Stau de obicei dezbracate in public, se masturbeaza si vorbesc cu membrii, unele modele cer bani inainte altele pur si simplu isi fac treaba iar membrii le dau bani drept multumire, acest tip de modele au de obicei cel mai mare trafic si membrii se simt cel mai bine in preajma lor. Acesta este singurul tip de model care face bani sigur daca sta cateva ore online, iar castigurile, sunt si ele variabile dar sigure.

Despre legalitate, fiecare tip de model in parte si alte chestii vom vorbi in articolele viitoare.

O definitie mai realistica a videochatului ar fi ; “Videochatul este activitatea de pornografie si inselaciune prin care o persoana care transmite live in fata camerei poate face sume mari de bani” .