Minciuni despre videochat

In acest articol nu o sa prezint tot subiectul legat de minciuni despre videochat ci comentez un articol pe care l-am gasit si in care este prezentat fix opusul adevarului. Scriu acest articol deoarece astazi, uitandu-ma pe internet sa vad pozitia site-ului, am gasit o panarama de articol despre videochat scris de Libertatea in care sunt prezentate urmatoarele:

  1. Este o activitate 100% legala
  2. Este mai avantajos pentru tine sa faci videochat de la studio decat de acasa
  3. Nimeni nu va afla cu ce te ocupi decat daca tu le spui 
  4. Daca esti serioasa si dedicata acestei meserii, poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna

Pentru cei care nu au o vechime pe partea tehnica in videochat, si nu au studiat legile, aceste lucruri par adevarate, pai cum, doar le scrie marele ziar Libertatea, si promoveaza marele Studio 20. Acum zi tu mare ziar Libertatea, cum poti sa promovezi asa ceva? Pe ce baza ai scris cacatul asta de articol atata timp cat nu ai dovezi si nu ai studiat nimic? Cum poti sa spui asemenea aberatii cand nu ai nicio legatura cu videochatul ? Si cati bani ti-au dat Studio 20 ca sa le promovezi gunoiul de afacere ilegala?

  1. Videochatul este o activitate legala, atata timp cat o faci independent si faci ce am zis intr-un articol precedent. Cum sa fie legal Studio 20 cand nu-si plateste angajatii cu lunile si da amenzi de sute sau mii de dolari , de multe ori abuzive? Cum sa fie Studio 20 legal cand nu plateste taxele pentru toti angajatii? Cum sa fie Studio 20 legal cand detine in computere poze cu buletinele tuturor modelelor care au lucrat la ei si refuza sa le stearga iar din cand in cand le folosesc in scopuri personale? Cum sa fie Studio 20 legal si orice alt studio atata timp cat fac furt de identitate, nu-si platesc angajatii cu lunile sau deloc, filmeaza modelele fara voia lor si vand clipuri cu ei pe net si evaziune fiscala? Raspunde Libertatea!
  2. E o mare prostie sa faci videochat intr-un studio atata timp cat imprejurimile iti permit sa faci de acasa. Hai sa va zicem de ce. Toate studiourile fac ce vor cu banii vostri, ei ii pot scoate oricand vor, chiar si a doua zi dupa ce-i faceti, dar studiourile va mint ca nu pot sa-i scoata decat peste vreo luna si asa va dau banii pe care voi ii faceti azi abia peste 1 luna, ca si scuza ca abia atunci le intra banii, dar defapt ei banii tai i-au scos de mult si probabil i-au si folosit, asta e doar un pretext ca sa va faca sa ramanti in studiouri si sa fiti dependenti de ei. De ce sa faci la un studio sa-ti dea un procent real intre 25%-55% cand poti lua de acasa 100%. Unele studiouri baga ca si scuza “mai bine sa iei 50% din 5000 decat 100% din 1000” . Bai asta nu-i adevarat. In primul rand sunt multi care fac mai multi bani de acasa decat intr-un studio, iar cei care fac bani mai multi in studio fac cu maxim 200 de dolari la perioada mai mult decat ar face acasa. Asa ca mai bine sa faci de acasa si sa iei 100% din 1500$ decat sa faci din studio si poate, POATE sa iei 50% din 1700$. Si din banii aia mai scazi amenzile date regulat, scazi taxele pe care studiourile ti le opresc pentru contractele alea false, plus ca ti-i dau peste o luna dupa ce i faci nu cand vrei tu, iar cand pleci dintr-un studio, din orice studio, nu-ti primesti banii, asta e o regula de baza. Sa nu mai vorbim de stres, de faptul ca se holbeaza toti la tine nonstop, nu ai voie nici macar sa stai cum vrei, nici sa zambesti cum vrei, esti forta sa faci tot ce-ti cer niste idioti, plus ca vor sti sute de persoane ca faci videochat daca faci dintr-un studio, sa nu mai vorbim de program, NU, nu este flexibil in niciun studio. Trebuie sa vii la ora fixa, sa stai intre 6 si 8 ore in fata camerei, daca intarzii primesti amenda si la unele studiouri RR, iar la unele studiouri, daca indraznesti sa stai doar 8-9 ore online pe zi se iau trainerii si patronii pe tine. De nu poti sa stai 24 de ore pe zi online?? De ce nu poti?! Nici macar de acasa nu se merita sa lucrezi cu un studio pentru ca si acolo te fura si nu te ajuta cu absolut nimic , decat iti face un cont pe care orice om cu mai mult de 2 neuroni il poate face in cateva minute. De contracte nu mai vorbim, esti model nou intr-un studio? Pana nu stai macar jumatate de an nu o sa pupi contract, si nici dupa aia nu e sigur ca o sa ai. In plus, in orice studio, orice model cand renunta la chestia asta, chiar daca anunta din timp, de obicei nu-si ia banii, sau daca ia, nu si-i ia pe toti !
  3. Nimeni nu va afla cu ce te ocupi? Bai idiotilor, romanii intra nonstop pe site-urile astea. Aproape toti cei care au facut videochat au fost descoperiti de cineva la un momentdat, unii chiar din prima zi.
  4. Poti sa castigi chiar si 25.000 de dolari pe luna? Daca esti un manechin, stii engleza, ai vrajeala , stai mult online si mai presus de toate ai norocul sa intre pe tine cine trebuie da, ii poti face. Insa din pacate nu toti oamenii sun manechine. Banii astia de care spuneti voi in articolul ala de tot cacatul ii face 1 model din 10.000 . Restul modelelor fac mult mai putini bani, mai ales daca sunt intr-un studio sa dea mai bine de jumatate studioului, ramai cu niste bani care nu se merita ! Majoritatea fetelor raman cu mai putin de 5000 de lei pe luna, iar baietii, majoritatea raman cu 1500 de lei.

Asta este articolul cu pricina. Puteti sa-l cititi si sa-i injurati pe cei de la Libertatea pentru ca promoveaza un asemenea gunoi. https://www.libertatea.ro/stiri/p-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-faci-videochat-bucuresti-2059638

Sa-ti fie rusine Libertatea pentru ca faci reclama pozitiva unei mafii, unei activitati ilegale, mai si zici ca este legala si-i faci reclama ! Rusine inca o data celor din conducere si celui care a scris aceasta mizerie de articol.