Cele mai bune site-uri de videochat 2019

Inainte de a acepe acest top tin sa fac o precizare. Cel mai bun site pentru orisicine NU exista. Fiecarui model i se potriveste un anume site iar tu trebuie sa gasesti acele site-uri care ti se potrivesc tie si sa lucrezi pe ele. Si asta nu o poti face din vorbe ci doar testand. Incerci pe un site, nu merge, incerci altul si tot asa pana gasesti 2,3 site-uri pe care-ti merge tie cel mai bine. Topul urmator este reprezentat de cum merge majoritatii modelelor pe site-ul respectiv.

  1. Chaturbate – Cel mai bun site de videochat freemium si cel mai bun site de videochat din ultimii ani, ramane nedetronat si in 2019, ba chiar s-a dezvoltat extrem de mult cu privire la numarul de useri si trafic. Traficul general pe site este dublu fata de cum era in 2018, asta tinand cont ca sunt si de 2 ori mai multe modele ca in 2018. In prezent Chaturbate este site-ul de videochat cu cel mai mare trafic bun. Adica membri care deja au cont. Recent, pe la jumatatea lunii august , un model de videochat de pe chaturbate a ajuns la performanta de a avea 1 milion de followeri. 1 milion de membri care au cont. Niciodata nu o sa mai vezi asa ceva pe alt site. De asemenea si castigurile au progresat foarte mult pentru fiecare model in parte. Daca nu prea faci bani si vrei sa faci bani din videochat, iti recomandam chaturbate cu incredere, E foarte simplu de folosit , nu ai nevoie de nu stiu ce conditii pentru a putea lucra, si da si plata rapid. De asemenea este singurul site de videochat pe care nu se fac favoritisme. Un dezavantaj ar fi ca pe acest site nu se fac bani continuu. Poate trece si o ora sau 2 fara sa faci bani, dar cand faci se simte. Deoarece chaturbate da cel mai mare procent la modele si de asemena sunt si zeci de mii de membri putred de bogati pe site. Despre bani este greu sa vorbesti deoarece depinde de fiecare caz in parte, de ce faci si de cat de mult lucrezi. Dar daca stai online si te implici este imposibil sa faci mai putin de 500$ la perioada. Daca arati intr un mod anume poti face chiar si in jur de 2000 de dolari la perioada pe el. DAR , legat de acest site, este o mica problema. Ca sa ai trafic mare si sa faci bani trebuie facute anumite setari si multe alte smecherii. Chestii pe care niciun studio si nimeni din cei care lucreaza cu modele de acasa nu le stiu. Daca este facut ce trebuie poti face bani multi usor, daca nu ramai la 500-1000 la perioada.
  2. LiveJasmin Cel mai accesat site de videochat din lume. Dar nu si site-ul cu cei mai multi membri. Asta deoarece Jasmin investeste cei mai multi bani in reclame. Site-ul favorit al studiourilor, pe care se pot face bani daca faci tot ce trebuie facut. Pe acest site trebuie sa faci foarte mult tease, sa fii mereu machiata si sa fie totul perfect. In general , pentru o fata este un site de 500 $-1000 $ la perioada. Sumele mai mari sunt extrem de greu de facut pe acest site in schimb. Dar un avantaj ar fi ca daca stai online vei face in jur de 500 de dolari sigur. Daca vrei sa faci videochat de asasa iti recomand sa fugi de Jasmin. Este foarte pretentios, foart greu sa lucrezi pe el, nu se fac foarte multi bani, vei primi amenzi la greu, ca sa ai trafic vei avea nevoie de teaser profesional si poze profesionale pe care nu le poti face tu, si de asemenea datorita favoritismelor vei aparea printre ultimii pe site, indiferent cat de bine ti ar fi facut profilul si cum ai arata.
  3. MyFreeCams – A fost cel mai bun site de videochat din lume pentru o perioada de timp pana acum 4 ani cand a fost detronat de chaturbate. Este site-ul de care s-a deprins chaturbate. In prezent inca este un site bun pe care se fac bani dar din pacate este in continua scadere. Si asta din cauza prostiei celor de la site. In ultimii ani au adoptat o politica care sa le atraga mai multe modele din strainatate si sa le alunge pe cele din Romania… Daca-ti faci cont pe acest site ca roman, ai un camscore intial de 1000, daca si face un american de exemplu cont are camscore initial de 10.000. Si pe langa asta, la romance le scade incontinuu acest scor foarte mult desi fac bani. De exemplu…stai online 20 de ore in 4 zile, faci in jur de 5000 de tokeni, si camscoreul in loc creasca iti va scadea 100 sau 200. Multor romance nu le mai permite sa-si faca cont nou pe site, chiar nici inregistrarea conturilor de studio nu prea mai este permisa. Daca vrei sa lucrezi cu mfc, in prima saptamana iti va merge foarte bine, vei face ceva bani, insa dupa va cadea foarte mult si vei face in jur de 500 de dolari la perioada. Ghinionul este ca nici nu ti poti face cont nou decat la 6 luni dupa ce nu mai intri pe contul vechi.
  4. Cam4 – Site-ul freemium care a crescut foarte mult in ultimul an, si pe care se pot face sume frumoase de bani. Un dezavantaj pe acest site ar fi ca e un site “prea freemium” . Este extrem de greu sa faci bani daca stai imbracata. De obicei ca sa faci bani pe acest site trebuie sa stai dezbracata si sa faci show 2,3 ore ca apoi sa primesti cateva zeci sau sute de dolari. In schimb are multe avantaje cum ar fi trainingul saptamanl, si bonusul de bun venit de 100 de dolari pe saptamana timp de 6 saptamani. Daca lucrezi cu un alt site freemium, cam4 ar fi cea mai buna varianta ca si site secundar.
  5. XloveCams – Site francez de videochat premium, care s-a schimbat un pic in ultimii 2 ani. O schimbare majora ar fi faptul ca acum poti face flash-uri in free chat. Cat despre incasari , este un site cu potential de 500$ la perioada in general. Daca vrei sa lucrezi doar cu site uri premium acest site ar fi o alegere buna ca si site secundar. Un dezavantaj pe acest site ar fi iar favorismele….Anume faptul ca redirectioneaza membrii de pe modelele din Romania, in special cele individuale, catre modele din strainatate, si ofera si o protectie studiourilor. Adica daca lucrezi pe acest site intr un studio si pleci, timp de 3 luni nu vei mai avea voie sa lucrezi pe acest site.
  6. Cams – Cunoscut de asemena ca si StreamRay, este un veteran in aceasta industrie . Este un site destul de ok insa nu-l recomandam ca si site principal. Sunt multe site-uri mai bune decat el. Si de asemenea, si el ofera protectie Studiourilor. Daca pleci dintr un studio unde ai lucrat pe acest site, 3 luni nu ai voie sa-ti faci cont nou.
  7. Streamate – Un site premium cu vechime, candva unul din cele mai bune site-uri de videochat, insa acum nu mai este ce a fost. Mai nou a devenit si el un site de preferinte. Si de asemena un site care le recomanda tuturor studiourilor sa nu baneze Romania si sa minta modelele ca este banata, asta pentru a avea mai mult trafic. Desi acel trafic este reprezentat de romani. Si de asemenea, alt site care ofera protectie studiourilor…asa cum au obiceiul site-urile premium. Ai lucrat pe el intr-un studio si pleci, 3 luni nu poti lucra pe el.
  8. Flirt4Free – Fost site freemium care de aproximativ 3 ani a devenit site premium. Predominant, un site de baieti. Un site cu membri foarte puternici si buni, dar in schimb cel mai jegos site dintre toate. Conducerea acestui site este o mafie, aici se fac bani numai pe favoritisme, de asemenea este si site-ul cu cel mai mic procent. Managerii acestui site dau acces la orice cont al vreunui model si la show-urile sale inregistrate anumitor prieteni de-ai lor care cauta ceva anume. Baneaza la rugamintile acelor prieteni orice cont care nu face mii de dolari pe luna, desi prietenii aia ai lor nu au nicio legatura cu modelul respectiv, daca nu le faci multi bani te baneaza si nu ti mai dau banii, Dau cel mai mic procent dintre toate site urile, procent real de 21% (1000 de credite 25 de dolari). Iar in majoritatea studiourilor procentul este de 26 % (1000 de credite 29 de dolari). In cateva studiouri din tara si cateva modele de top independente pot negocia pentru procente mai mari decat ar fi cele initiale, procentul maxim cunoscut pe care-l ofera ar fi de aproximativ 34% ( 36 de dolari la 1000 de credite). Insa mai sunt si cateva exceptii pentru anumite modele de top, exceptii pe care ei le neaga. Atunci cand dau 37 de dolari la 1000 de credite. Daca crezi ca am gresit procentele de mai sus in functie de suma primita la 1000 de credite, gandeste-te ca membrii pentru 1000 de credite pot plati si 110-120 de dolari. Ca toate astea nu mai erau de ajuns, adminii site-urilor dau boost anumitor modele din anumite studiouri mai mereu pe favoritisme, desi modelele alea nu fac bani, le da un power score urias fata de un model oarecare , posteaza constant cu modele din anumite studiouri poze pe twitter iar tu daca o sa le ceri sa posteze cu tine o sa refuze, si de asemena mai si redirectioneaza membrii din camera de la modelele romanesti la modelele din America, Cehia si alte tari straine. De asemena ofera si o protectie uriasa studiourilor tepare. Daca lucrezi intr un studio prieten cu ei, nu vei mai putea sa-ti iei contul pentru o perioada de 9-18 luni. In felul acesta au pierdut sute de modele de top…Dar ce sa le faci. Daca-s prosti. Chiar si cu toate astea poti face ceva bani pe acest site daca stai online. Dar un sfat ar fi, daca esti fata sa nu-ti pui baza in acest site. Nu esti convinsa de ce am spus? Testeaza.
  9. Stripchat – In prezent un site de videochat freemium, fostul X-Hamster. Este un site cu potential mediu, bun ca si un site de rezerva. Daca tragi tare mai poti ciupi cateva sute de dolari pe luna de pe el.
  10. ImLive – Site premium, care are multe modele care fac extrem de multi bani (modele straine), insa pentru modelele noi nu merge asa de bine. Este un site de ciupit. Nu l poti folosi ca site principal, nici macar ca site secundar.

Acestea fiind spuse, te lasam pe tine sa afli care este cel mai bun site pentru tine. Mai sunt si alte site-uri mari insa nu le-am inclus in acest top deoarece in 2019 sunt foarte proaste. Si urmeaza sa facem un top despre ele si sa explicam de ce sunt proaste. Poate acele site-uri sunt bune pentru tine, insa in general nu sunt. La fel si aceste site-uri. Cele mai bune 3 site-uri in general sunt Chaturbate, Jasmin si MFC, insa pentru tine aceste 3 site-uri pot sa nu fie bune. Tu trebuie sa descoperi asta. Am scris despre majoritatea site-urilor lucruri pe care e posibil sa nu le mai fi auzit niciodata, insa asta este adevarul. Noi stim adevarul pentru ca-i cunoastem personal pe adminii si managerii acestor site-uri, am lucrat cu ele atatia ani si am testat multe chestii. Noi stim mai multe despre aceste site-uri decat iti va spune cineva vreodata. Daca nu crezi, poti testa ce am zis noi. Si o sa vezi ca e adevarat tot.

Pe alte site-uri ale studiourilor si forumuri de videochat (tot ale studiourilor) vei vedea topuri diferite. Insa alea sunt mai mult topuri pupincuriste. Pun pe primele locuri niste site-uri praf sau anonime ca sa-si creeze o imagine buna in fata acelor site-uri sa pastreze anumite beneficii.