Studio 20 a invadat site-ul

Studio 20 a invadat site-ul :))))) . Ati auzit bine. Studio 20 a descoperit acest forum si a vazut ca zicem adevarul despre el si si a facut mai multe conturi false toate la distanta de cateva ore si a inceput sa vorbeasca frumos despre studio 20. O sa va las aici postarile postate de catre admii de la studio 20 nu modele cum se lauda ele ca sunt =)))) . Apropo adminelor, traineritelor, sau cum vreti voi sa va spuneti. Stiti ca voi nu faceti nimic altceva decat sa aparati o mafie care va fura si pe voi si va trateaza ca pe niste sclave? Si nu doar pe voi ci zeci de mii de romani. Studio 20 a distrus zeci de mii de vieti prin ce a facut si inca face in continuare.

Pe site, este un subiect pe partea de forum unde modelele sunt libere sa vorbeasca despre ilegalitatea la care au luat parte in acest domeniu. Puteti vedea toata discutia aici 😉
http://videochat.co.ro/forum/1/toate-studiourile-sunt-ilegale-si-aproape-toate-fura

Vedeti ca sunt 3 pagini pe acest subiect.

In luna noiembrie 2019 am raspuns la comentariul unei fete, legat de legalitatea in studiouri, si am vorbit deschis si deliberat despre studiouri, si am dat ca exemplu studio 20. Din noiembrie 2019 pana in aprilie 2020 nimeni nu a mai scris nimic la acea discutie. Iar pe 11 aprilie, au aparut 5 membri care vorbesc despre studio 20, zic ca au lucrat in studio 20 si ca totul a fost ok, ca si au primit banii ca a fost legal. Ei nu zau ! Deci dupa 6 luni in care nimeni nu zice nimic , apar 5 oameni, toti la distanta de cateva ore. Acei oameni nu citesc nicio postare de pe site inafara de discutia in care se vorbea despre studio 20 si ilegalitate, toti s-au inregistrat de pe 2 IP-uri, posteaza toti cate un comentariu bun despre studio 20, toti , prin intamplare, au lucrat in studio 20, sau lucreaza, si apoi dupa ce si au scris comentariul au disparut. Nu au mai intrat pe site deloc de atunci.

Ba ! Voi chiar ne credeti prosti? Pe noi cei care scriem si pe toti cei care citesc? Prostii sunteti voi pentru ca ati fost prea disperati cand ati descoperit forumul si v-ati facut repede 5 conturi, foarte similare, toti au lucrat in studio 20 si vorbesc frumos de studio 20 , la distanta de cateva ore. Acum ma intreb. Oare nu tot voi, gunoaiele de la studio 20 ati platit un hacker sa sparga site-ul ?
Pentru cei care stiu site-ul asta si au citit aceste articole au vazut ca acum 2 saptamani site-ul a fost spart. Aici e articolul http://videochat.co.ro/videochat-co-ro-a-fost-atacat/

Deci dupa ce au platit un hacker sa distruga site-ul, insa nu au stiut cu cine se pun si in mai putin de 24 de ore site-ul a fost refacut si tot pastrat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ba chiar am aflat locatia aproximativa de unde a avut loc atacul, studio 20 si-a pus adminii sa si faca conturi pe site, sa se dea drept modele si sa salveze imaginea studioului.

Cat de josnici puteti fi? Daca aveti bani multi si ati cumparat legea, toate autoritatile din Romania, ziarele, televiziunile si poate chiar si mafia, voi chiar credeti ca ati castigat? Uitati-va ca exista cineva care stie tot adevarul despre voi si-l dezvaluie populatiei, si voi nu puteti opri asta in niciun fel , nu puteti face nimic. Nu puteti opri adevarul din a fi auzit, nu puteti opri site-ul asta, nu ne puteti opri pe noi din a arata lumii adevarul. Va afla toata lumea ce gunoaie sunteti cu timpul. Deja , sute de mii de oameni stiu .

The truth will be heard ! Ca tot o dati pe rongleza cand vorbiti.

Asa arata inceputul sfarsitului vostru. Aici il veti vedea cat de curand

Va las aici poze cu postarile si cu date oficiale despre acele conturi false. Uitati-va sa vedeti ca toate au fost create la cateva ore distanta, toate au postat doar acolo, toate cica sunt foste modele din studio 20 care s-au regasit aici pe site in aceiasi zi si iau apararea la acea mizerie de studio care a dat teapa la zeci de mii de romani.

studio 20

studio 20 pareri

angajari studio 20

despre studio 20

adevarul despre studio 20

studio 20 cluj

studio 20 oradea

studio 20 bucuresti

studio 20 baieti

studio 20 jasmin

studio 20 minte

studio 20 fura

studio 20 teapa

modele studio 20