forumvideochat

Adevarul despre forumvideochat !


E timpul sa dam cartile pe fata si sa vorbim despre mafia din acest domeniu . Da ! MAFIA ! Pentru ca toate studiourile sunt aliate intre ele, toate se ajuta intre ele in comiterea ilegalitatilor, toate dau spaga impreuna autoritatilor ca sa nu fie inchise si patronii arestati ! E o adevarata mafie si nimeni nu face nimic. Nici autoritatile, nici televiziunile , nici presa, nimeni ! Desi sunt sute de oameni care zic ce se intampla si le arata dovezi. Daca esti un model de 2, 3 luni sau ai auzit si tu 2, 3 prostii despre videochat s-ar putea sa zici ca noi suntem nebuni si ca inventam nu stiu ce teorie a conspiratiei. Insa asta e adevarul ! Noi am fost de fata atunci cand patronii din marile studiouri au dat spaga autoritatilor cand veneau in controale, am vazut sute de modele prostite si furate de studiouri, din miile de modele de videochat pe care le cunoastem nici macar 50 nu au avut taxele platite la stat desi teoretic toti ar fi trebuit sa aibe iar unora chiar li se opresc bani pentru taxe ! Sa nu uitam si de regula generala din studiouri. Esti model si vrei sa pleci? Atunci nu-ti vezi banii si toti te vor trata ca un gunoi in ultima perioada in care stai acolo! Peste 90% din cei care pleaca dintr-un studio nu-si iau banii deloc sau iau doar o parte din cat li se cuvenea, despre contracte nici nu mai zic. Am intalnit foarte putine modele care au avut un contract de munca real si legal, cu taxele platite la zi, dar bineinteles, din banii lor. Cam cate modele? Vreo 100 din cateva sute de mii.

Adevarul este ca TOATE STUDIOURILE DE VIDEOCHAT SUNT ILEGALE , FURA MODELELE SI-SI BAT JOC DE ELE , TRAINERI SI DE TOTI SI NU DECLARA BANII LA STAT!

Sa vorbim despre cele mai cunoscute forumuri de videochat din Romania, in special de cel mai cunoscut, forumvideochat.com . O adevarata mizerie in care se posteaza numai ce vrea cel care a creat forumul, cei care zic adevarul sau vorbesc urat despre vreun studio cunoscut sunt blocati, postarile sunt editate de catre cei de la Lucky Studio dupa cum doresc ei si nu te lasa sa le mai modifici!! Da ! De cei de la Lucky Studio din Iasi, care apropo, teoretic firma este inchisa de mai bine de 2 ani dupa ce au pierdut un proces cu cateva modele deoarece nu le platise contractele. Ei sunt cei care au creat acest forum, in parteneriat cu Best Studios, Rich Girls, si Charm Group. Recent a fost o discutie pe acest forum in care o fata vorbea despre cum cei de la Rich Girls au facut card de Paxum folosindu-i buletinul si fara ca ea sa stie, si despre faptul ca nu a avut niciun contract dupa 5 luni lurcate la ei. A verificat la ANAF asta. Unul din cei din echipa noastra , care a fost trainer in Rich Girls si Best Studios (studiouri care au acelasi patron), i-a explicat fetei care este treaba. Si de faptul ca toate studiourile fura si sunt ilegale. Pe data de 22.03.2019, la aproximativ o saptmana de la acele postari, contul trainerului a fost banat, iar postarile fetei in care zice despre Rich Girls, si Manequin Studio (partener cu Lucky Studio) au fost modificate de catre administratori, adica de catre cei de la Lucky Studio, dupa rugamintile celor de la Rich Girls si Best Studio. Aici sunt printuri care sa dovedeasca cele spuse si faptul ca acele postari in care se vorbea clar despre Rich Girls, evaziunea fiscala si cardurile de paxum facute cu buletinele modelelor fara voia sau stirea lor au fost modificate !


Acum priviti postarea originala a acelui user: Si NU ! Nu a fost modificata de ea ci de adminul site-ului, cei de la Lucky Studio.

Uitati-va si voi cat de mizerabile sunt studiourile ! Fac orice ca sa camufleze adevarul. Pe forumul ala poti sa postezi doar chestii banale. Cum zici un adevar despre vreun studio, imediat esti blocat iar postarea stearsa, ca doar normal, cum sa mai faca studiourile rost de fraieri care sa se angajeze si sa le faca bani ilegali daca se afla adevarul?

Ce este de facut in privinta asta? Autoritatile nu fac nimic, televiziunile si presa promoveaza lucrul in studiouri si videochatul ca fiind legal si toate studiourile corecte si ca se fac sume uriase (oricine poate face 25.000 de dolari lunar usor . da, cum sa nu ! ), asta pentru ca iau bani ca sa posteze acele prostii, iar cand le spui adevarul si le arati dovezi si martori te ignora! Pe aceste cacaturi de forumuri de pe internet se poate posta numai ce vor studiourile. Este timpul sa punem capat acestei mafii !!! Si sa facem adevarul despre videochat si studiouri auzit in toata Romania ! Revolutia va incepe aici ! Pe acest site. Vom crea un forum care va fi cel mai tare de pe internet, va fi primul pe google si unde oricine e bine venit si poate posta ce doreste, oricine cu exceptia studiourilor de videochat care cauta oameni! E timpul sa spunem #stop_studiourilor_de_videochat #stop_coruptiei #stop_bataii_de_joc #stop_minciunilor #dupa_gratii_toti_patronii_de_studiouri !