Videochat non-nude

Astazi vom vorbi despre Videochat non-nude . Iar cand spunem Videochat non-nude, ne referim la videochatul NON-NUDE, nu glamour cum le confunda altii sau cum sunteti indusi in eroare de catre studiouri pentru a fi mai dornici sa va angajati la ei.

Cand faci Videochat non-nude , nu te dezbraci niciodata in fata camerei , nu-ti arati partile intime, nici in free chat, nici in privat, ci te axezi doar pe conversatie si psihologie.

Studiourile prezinta videochatul non-nude ca fiind videochat non-adult. Dragii mei, videochatul non-adult nu exista. Cum adica non-adult? Accesul minorilor nu sunt permis pe site-urile de videochat. Nici inregistrarea lor ca modele nu este permisa. Cand vrei sa devii model trimiti la site poze cu buletinul ca sa demonstrezi ca nu esti minor. Videochat non-nude mai exista, dar non-adult nu prea 🙂 . De ce? Pentru ca, chiar si ca model non-nude tot mai vorbesti despre sex. Sexul nu este un subiect dedicat minorilot.

Poti face Videochat non-nude ca fata sau ca baiat. Ca baiat este mai greu sa faci bani, deoarece sunt mult mai putini membri gay pe site-uri decat hetero , iar gay-ii de obicei nu cauta relatii de prietenie, tata-fiu, ei cauta aventuri. Rar se gasesc membri gay care sa vrea doar sa fie prieteni cu cineva si sa-l si ajute financiar, sau barbati hetero sexuali care sa caute un prieten. De fete nici mai zic 🙂 . Ca baiat model non-nude, oricine poate face bani, indiferent de fizic. Bineinteles. si aspectul joaca un rol important, cu cat arati mai bine cu atat ai mai multe sanse sa faci bani. Dar, ca sa faci bani in aceasta categorie, trebuie sa stii foarte bine engleza, sa stii sa porti conversatii, sa te faci placut, sa fii un bun ascultator si sa pari o persoana fericita .

Ca sa faci un om sa-ti dea bani ca si model non-nude, in primul rand trebuie sa-l faci sa te placa pentru caracter, personalitate si felul tau de a fi. Trebuie sa-l faci sa se simta bine in compania ta, sa fie fericit si sa uite de griji, mai pe scurt trebuie sa-i oferi ce cauta. Persoanele care intra pe baietii care nu se dezbraca intra ori de curiozitate, ori pentru ca le place cum arata, ori pentru ca respecta faptul ca nu se vinde ca restul de pe site. Cei care intra de curiozitate nu dau nimic si ies peste cateva secunde sau minute . In schimb te poti baza pe celelalte 2 categorii de membri. Cei care te plac pentru cum arati si ti dau bani pentru ca-ti apreciaza aspectul desi nu te dezbraci, si unii pe care-i minti ca esti gay si ca-ti cauti jumatatea dar vrei o persoana serioasa care sa nu te vrea doar pentru corpul tau, ca intr-o zi va veti intalni si veti avea un viitor impreuna. Dar minciunile astea nu i le spui oricarui membru ci celor care au bani sau au cheltuit multi bani pe site. Daca prinzi un membru de asta care sa se indragosteasca de tine asa fara sa ti ceara sa te dezbraci si sa fie si bogat, te-ai scos. Daca nu te poti baza pe membrii gay sau hetero care te apreciaza ca nu te vinzi si cauta prieteni. Pe acesti membri ca sa-i “cuceresti” trebuie sa ai o personalitate cat mai unica si extravaganta, sa fii o fire vesela si sa porti conversatii pline de umor care sa-i faca sa se simta bine in compania ta, dar cand trebuie sa fii o persoana serioasa ,sa-i asculti si macar sa pretinzi ca-i intelegi si sa le dai niste sfaturi, atunci fii asa. Nu trebuie sa-i privesti si sa te porti cu ei ca si cu niste saci cu bani, victime, ci ca si un prieten de-al tau cu care iesiti la bere. Ca si baiat model non-nude, daca ai ghinion sa nu intre pe tine cine trebuie risti sa stai zile bune sau chiar perioade fara sa faci nimic.

Daca nu te incadrezi in cele de mai sus, mai este o varianta de a face bani fara sa te dezbraci. Si anume sa te axezi pe fetish, dominare, sa fii un “master” . Insa ca sa fii un model de acest tip, ai nevoie de multa experienta, cunostinte, si trebuie sa fii un actor foarte bun si sa ai o imaginatie bogata. Asta este cel mai greu tip de model si nu oricine poate face asta.

Ca si fata model non-nude , este un pic mai usor sa faci bani decat ca si baiat, in primul rand deoarece sunt mai multi barbati hetero decat gay, si-n al doilea rand fetele sensibilizeaza, iar barbatii nu prea pot rezista unei fete fragile si inocenta. Vei fi surprinsa, dar sunt multi barbati carora le plac femeile care nu se dezbraca. Le vad ca pe ceva mai special, le admira, sau vor incerca sa le convinga sa se dezbrace . Poti fi sincera cu membrii, sa le zici ca pur si simplu nu poti sa te dezbraci , la unii cu care vorbesti de o perioada si-i simti ca vor intelege, le poti spune si adevarul despre tine si situatia ta amoroasa. Sau daca ai norocul sa intre cativa barbati pe tine care sa se indragosteasca de tine sau sa-si puna ambitia sa te dezbrace, poti sa-i minti ca-ti cauti un partener care insa vrei pe cineva care sa-ti demonstreze ca te merita, sau daca esti mai tanara poti sa minti cu privire la faptul ca nu mai esti virgina sau poate chiar esti si sa promovezi asta 🙂 . Sa le spui ca tu-ti cauti un barbat cu care sa te dezvirginezi dar nu vrei cu oricine ci cu cineva care-ti arata ca merita acest distins privilegiu. Nu va trebui sa te intalnesti niciodata cu nimeni , doar pretinzi ca vei face asta. Ca si model non-nude mai mult tine de noroc. Trebuie sa ai norocul sa intre pe tine cine trebuie, daca nu ai noroc nu faci nimic. Ca si fata, poti face sume mici de bani in general, echivalentul unui salariu minim, dar daca esti foarte frumoasa si arati bine sau ai norocul sa se indragosteasca de tine unul bogat, poti face sume uriase de bani.


Din nou, ca la baieti, mai este o situatie in care poti face bani si sa nu fii asa cum am scris mai sus, anume sa fii un model fetish, o mistress. Despre categoria fetish vom vorbi in alt articol deoarece este cea mai grea categorie care necesita multe abilitati si nu este recomandata incepatorilor .

Multi ar crede si fac greseala sa creada ca acest tip de modele, si baieti si fete, ar face bani pe site-urile premium, insa nu este asa. Acest tip de modele poate face mai multi bani pe site-urile freemium gen Chaturbate, MyFreeCams. Pe site-urile premium, ca si model non-nude , exista un risc mare sa ai chargeback la greu