Videochat + Job Ful...
 
Notifications
Clear all

Videochat + Job Full Time?

7 Posts
6 Users
1 Likes
551 Views
Posts: 2
Topic starter
(@andra2020)
New Member
Joined: 3 ani ago

Buna tuturor,

Doresc sa va cer o parere, si incerc sa fiu cat mai concisa.
Am un job full time, insa doresc sa mi maresc veniturile, pentru a mi putea realiza visul ( un apart ).
As incerca un singur site (XLove) de acasa, tinand cont ca am ceva experienta cu el in trecut.

Stiu ca nu voi da maxim randament, avand in vedere ca voi lucra probabil cateva ore seara/noaptea, insa repet, e vorba doar de un venit extra.
Mai este cineva in situatia mea?
Care ar fi cea mai potrivita metoda prin care sa imi primesc banii?
O sa incerc sa fac research masiv pe forum pentru a ma informa in legatura cu eventuale echipamente ( PC, webcam ). Dar orice sfat e bine primit 🙂
Va multumesc anticipat!

O zi cu spor!

6 Replies
Posts: 32
Admin
(@admin)
Eminent Member
Joined: 5 ani ago

Daca lucrezi de acasa iti recomand sa lucrezi pe site urile free. Pe cele premium sunt dezavantajate modelele de acasa, asta din cauza ca site urile premium vor modele mai serioase, care sa lucreze mult si in conditii adecvate. De asta site urile premium prmoveaza mai mult modelele din studiouri decat pe cele de acasa.
Cea mai buna metoda prin care sa primesti banii este paxum, prin cardul paxum.
Pc pentru un singur site, si un laptop sh la 600-700 de lei este ok

Reply
1 Reply
(@alexa173)
Joined: 3 ani ago

New Member
Posts: 1
@admin Buna , sunt noua in domeniu și din câte am citit am observat ca multă lume merge pe videochat de acasă și mai ales pe site urile free . M ar ajuta enorm de mult dacă ați putea sa îmi dati un sfat despre crearea unui cont și configurile acestuia și ce metoda de retragere ar fii mai ok și cum as putea sa o obțin ! 
Reply
Posts: 1
(@anastasia)
New Member
Joined: 3 ani ago

Buna.Am si eu o intrebare.Cum se poate lucra pe mai multe site-uri in acelasi timp?

Reply
1 Reply
Admin
(@admin)
Joined: 5 ani ago

Eminent Member
Posts: 32

@anastasia Ai nevoie de un video splitter

Reply
delina
Posts: 1
(@delina)
New Member
Joined: 3 ani ago

Încercați cu propriile dvs. site-uri și AdSense

Reply
Posts: 21
(@ana19radu99)
Trusted Member
Joined: 1 an ago

Queen Empire
Este cea mai renumită agenție de modele online din Transilvania, cu o vechime de 15 ani în domeniu, motiv pentru care poți profita din plin de experiența și de sistemul nostru inovativ.
Despre noi
Scopul nostru este de a-ți oferi oportunitați financiare extraordinare. Noi credem īn munca de echipa, de aceea nu te vom lăsa īn fața camerei 4k singură, fără īndrumări. Cu ajutorul nostru și al tehnologiei noastre, te vom promova astfel incat sa ajungi printre modelele de top ale primelor pagini, de unde revin și cāstigurile fabuloase, reale, pe care le au modelele nostre.

Agenția noastră nu īți garantează ca vei avea īncasări fabuloase din prima saptamānă si nici nu iti poate garanta un salariu fix dacă nu iei acest job īn serios și nu vei lucra minim 6 ore pe zi. Bonusul pe care ți-l putem oferi să īncerci sistemul nostru (după o săptamană lucrată) este de 400 ron. Noi īți oferim oportunitatea de a deveni un model de top și īn funcție de munca depusă de tine poți ajunge la sume la care nici un alt studio nu ți-a promis ca īți va oferi.
Totul depinde de tine, cāți bani vrei să faci și cāt de serioasă poți sa fii.

AVANTAJE
NE LUĂM MUNCA ÎN SERIOS ȘI TRATĂM FIECARE MODEL CU SERIOZITATE ȘI PROFESIONALISM.

Noi credem în muncă de echipă, de aceea nu te vom lasă în față camerei web singură, fără îndrumări. Cu ajutorul nostru și al tehnologiei noastre, te vom promova astfel incât să ajungi printre modelele de top ale primelor pagini, de unde și câștigurile fabuloase, reale, pe care le au modelele nostre.
Echipa noastră are o singură misiune: de a te ajuta pe tine să ajungi un model de top, să îți atingi scopurile financiare cât și să ai o evoluție personală și profesională.
În general, un model care este ambițioasă și dorește progrese continue, va crește și va fi răsplătită. Noi te vom ajuta și te vom învață cum poți câștiga și $1000 zilnic.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa: queenempire0001@gmail.com

Cu respect echipa Queen Empier

Reply
Share: