Official Stripchat ...
 
Notifications
Clear all

Official Stripchat - Ultimele noutati , Functii noi lansate , Feedback si Sugestii

1 Posts
1 Users
0 Likes
12 Views
Posts: 3
Topic starter
(@midar-stripchat)
Active Member
Joined: 1 an ago

Actualizare completa a Programului nostru de recomandare! "Refferal Program" 🤩 

Dragi modele,

Ne dorim sa castigati cat mai mult de la toti utilizatorii pe care ii invitati pe site si sa va motivam sa distribuiti linkuri pe conturile de pe retelele de socializare.

In ce consta noua actualizare a Programului de Recomandare:

  • Veti castiga 20% din toate cheltuielile utilizatorilor invitati din toate camerele, nu doar a/ale dvs. !! Este un beneficiu pe viata si se aplica tuturor utilizatorilor noi pe care ii veti invita sau pe care i-ati invitat deja in trecut !!
  • Chiar si acei utilizatori invitati anterior vor genera 20% din achizitiile lor de pe site , indiferent daca cheltuiesc sau nu pentru tine .
  • Este o oportunitate perfecta de a castiga venituri pasive suplimentare doar prin simplul fapt ca inviti utilizatori noi.
  • Inca o noutate adaugata noului Program de Recomandare : vei primi pana la 75$ atunci cand aduci modele noi pe site ,care nu fac parte dintr-un studio , si incep sa castige bani. ( valabil doar pentru modelele non-studio, astfel si tu trebuie sa fii un model non-studio)
  • Mai multi utilizatori invitati genereaza o crestere a veniturilor pentru tine.

Fiecare model este actualizat automat la noul Program de Recomandare! Nu trebuie sa faceti nimic.
!! Va rugam sa retineti ca fiecare utilizator sau model care nu a fost inregistrat pana acum pe Stripchat , este considerat persoana invitata !!
Puteti consulta oricand pagina Programului nostru de Recomandare pentru mai multe informatii !

Si nu in ultimul rand : dorim sa va multumim ca sunteti alaturi de noi . Suntem incantati de actualizarea Programului nostru de Recomandare pentru a va aduce venituri mai bune si bucurie!

 

Share: