Notifications
Clear all

Queen Empier

1 Posts
1 Users
0 Likes
57 Views
Ana19Radu99
Posts: 19
Topic starter
(@ana19radu99)
Eminent Member
Joined: 9 luni ago

Queen Empire
Este cea mai renumită agenție de modele online din Transilvania, cu o vechime de 15 ani în domeniu, motiv pentru care poți profita din plin de experiența și de sistemul nostru inovativ.
Despre noi
Scopul nostru este de a-ți oferi oportunitați financiare extraordinare. Noi credem īn munca de echipa, de aceea nu te vom lăsa īn fața camerei 4k singură, fără īndrumări. Cu ajutorul nostru și al tehnologiei noastre, te vom promova astfel incat sa ajungi printre modelele de top ale primelor pagini, de unde revin și cāstigurile fabuloase, reale, pe care le au modelele nostre.

Agenția noastră nu īți garantează ca vei avea īncasări fabuloase din prima saptamānă si nici nu iti poate garanta un salariu fix dacă nu iei acest job īn serios și nu vei lucra minim 6 ore pe zi. Bonusul pe care ți-l putem oferi să īncerci sistemul nostru (după o săptamană lucrată) este de 400 ron. Noi īți oferim oportunitatea de a deveni un model de top și īn funcție de munca depusă de tine poți ajunge la sume la care nici un alt studio nu ți-a promis ca īți va oferi.
Totul depinde de tine, cāți bani vrei să faci și cāt de serioasă poți sa fii.

AVANTAJE
NE LUĂM MUNCA ÎN SERIOS ȘI TRATĂM FIECARE MODEL CU SERIOZITATE ȘI PROFESIONALISM.

Noi credem în muncă de echipă, de aceea nu te vom lasă în față camerei web singură, fără îndrumări. Cu ajutorul nostru și al tehnologiei noastre, te vom promova astfel incât să ajungi printre modelele de top ale primelor pagini, de unde și câștigurile fabuloase, reale, pe care le au modelele nostre.
Echipa noastră are o singură misiune: de a te ajuta pe tine să ajungi un model de top, să îți atingi scopurile financiare cât și să ai o evoluție personală și profesională.
În general, un model care este ambițioasă și dorește progrese continue, va crește și va fi răsplătită. Noi te vom ajuta și te vom învață cum poți câștiga și $1000 zilnic.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa: queenempire0001@gmail.com

Cu respect echipa Queen Empire

Share: