Premii videochat – Bucharest Summit 2019

Premii videochat – Bucharest Summit 2019

#MuieBucharestSummit #MuieRichGirls

Pentru cei care stiu, acest eveniment al videochatului din Bucuresti s-a incheiat si au fost anuntati castigatorii pe site-ul oficial. Link aici .

O sa va zicem cine sunt castigatorii si cate ceva despre ei.

Best Premium Live Cam Site – Cel mai bun site premium – castigat de ImLive. Nu ai auzit de Imlive? Asta poate pentru ca de vreo 3 ani de zile e al doilea cel mai prost site din lume dintre astea mari. In 2010-2011 era unul dintre cele mai bune site -uri de videochat, in general, nu doar premium. Insa in ultimii ani a cazut foarte mult in prezent fiind al doilea cel mai PROST site premium, site in general , de videochat din lume dupa Streamate. Majoritatea modelelor de pe el fac maxim 300$ la perioada. Daca asta e cel mai bun site premium….ce sa mai zicem de Jasmin, Cams, Xlove, Flirt4Free…Felicitari BucharestSummit.

Most Innovative Cam Site – Site-ul cu cele mai multe inovatii – castigat de Jasmin. Aici nu avem ce comenta. A fost o batalie stransa, multe site-uri au implementat tot felul de chestii noi, insa cele mai benefice pentru castiguri au fost implementate de Jasmin.

Live Cam Site of the year – Cel mai bun site de videochat – Premiu castigat tot de catre Jasmin – Un site care a avut un an grozav, dar totusi, nu este site-ul pe care s-au facut cei mai multi bani. Nu este site-ul de care modelele sunt multumite. Daca vorbim de trafic, castiguri, libertatea modelelor, flexibilitate si rapiditatea platilor….Chaturbate nu are egal . Jasmin ar fi pe locul 2 sau 3 in prezent in topul celor mai bune site-uri. Dar pe locul 1, fara dar si poate este chaturbate.

Best Freemium Livecam Site – Cel mai bun site freemium – Castigat de catre Cam4 . Ok….Este un site bunicel cam4. Al 3 lea cel mai bun site freemium. Dar din nou , de ce nu chaturbate ? Chaturbate e mai bun decat cam4 din toate punctele de vedere. Cam4 fiind doar o copie a chaturbat-ului. Singura diferenta dintre cele 2 este faptul ca, chaturbate tine cu modelele independente iar cam4 pupa-n cur studiourile.

Cam Studio of the Year – Cel mai bun studio din lume – Castigat de infractorii de la RichGirls. Cel mai prost studio de videochat din lume din toate timpurile a castigat premiul de cel mai bun studio din lume. WTF !!!!!???? Mafia de la Rich Girls care face furt de identiate si frauda in numele modelelor, care face carduri bancare in numele lor , le da contracte false si nu plateste taxe la stat. Rich Girls, studioul care-si pune modelele sa se imbrace cu rochii lungi de printese si sa danseze toata ziua ca niste proaste 8-9 ore pe zi. Rich girls care le baga acele rochii si jucarii pe gat la pret triplu decat pe piata si le opresc din bani pentru ele. Rich Girls unde 99% din modelele care le calca pragul fac foamea pentru ca fac ca si fete in jur de 2000 de lei pe luna banii lor. Lei nu dolari. Mai penibili de atat nu puteati fi. Muie Rich Girls. Muie la toti din echipa rich girls, la patron si autoritatilor ca nu le fac nimic desi au primit zeci de plangeri si o gramada de dovezi si reclamatii din partea victimelor.

Romanian Cam Studio of the Year – Cel mai bun studio din Romania – iar castigar de Rich Girls. Voi meritati o muie mare rich girls. Cel mai prost studio din lume din toate timpurile si cei mai mari infractori din videochat.

Male Studio of the Year – Cel mai bun studio de barbati din lume – Castigat ca in fiecare an , la fiecare eveniment de catre ABS “shitty” Studio – Studioul unde muncesti pe gratis. Bitch please, sa ne reamintim de la Belami Studio din Cehia care este chiar cel mai bun studio de barbati din lume? Sau de Team Vision si Studio 20 care, desi sunt la fel de ilegale , nu sunt chiar la fel de muiste ca si ABS Studio si modelele de acolo fac mai multi bani decat cele de la ABS. Ce-ti mai place sa dai spaga Tudorache Ana .

Studio Model of the Year – Cel mai bun model dintr-un studio – marea surpiza! Castigat de catre un model de la Rich Girls . Sau mai bine zis Poor Girls. Pentru ca fetele de acolo nu fac bani in general. Cel mai prost studio care a existat vreodata in lumea asta. Castigatoarea este attractivereese . Daca o sa cautati acest model pe site-uri o sa vedeti ca are un rating praf si ca este un model mediu. La fel ca sutele de mii de modele actuale din tara. Sunt sute de modele din studiouri, sute de modele independente doar din Romania care fac mult mai multi bani si au un rating mai bun decat ea. Dar la ce sa te astepti cand Rich si au bagat un admin de 2 bani in juriu…il au in juriu si pe violatorul de Doru de la Best Studio care este prieten la catarama cu cei de la Rich Girls Studio.

Male Model of the Year BriannSmith – Un model din ABS Studio. A meritat pe deplin acest premiu anul asta si ar fi meritat si-n anii precedenti. Unul din cele mai bune modele masculine din Romania. Insa sa nu-i slavim pe cei de la ABS pentru asta. Sunt multe modele care fac constant cat face el, poate chiar mai mult, in special modelele independente, insa anul asta a avut norocul sa rupa topurile pe Jasmin. A reusit sa faca suma impresionanta de 93.000 de dolari intr-o perioada. Fara ajutorul celor de la ABS ! Acei bani au fost facuti cu norocul si imagina lui. Cei de la ABS nu s-au implicat absolut deloc incat sa merite sa se laude cu el. Si pe langa faptul ca a facut acea suma impresionanta a fost si foarte promovat de catre Jasmin, Studiouri, ABS si multi pupincuristi de-ai Anei Tudorache. Daca era un model independent fiti siguri ca nu era nici macar nominalizat. Stim modele independente (baieti) care au facut zeci sau sute de mii de dolari in cateva zile si nu au fost promovati de nimeni , nu s-a auzit de ei. Daca vrei sa ti se faca reclama ca esti un model bun de videochat du-te la ABS Studio. Vei lucra fara contract, vei face putini bani pe care nu-i vei primi niciodata sau vei primi o mica parte din ei cand vor vrea cei din conducere, vei veni la program , te vei face de ras pe net, dar macar te vor considera niste fraieri un model bun.

Avand in vedere aceste rezultate…poti sa te pisi pe ele, pe toate premiile date si pe toti cei care se lauda cu acele premii.

Un sfat pentru modelele, baietii, fetele care vor sa se apuce de videochat ; niciodata nu va angajati intr-un studio. In special in cele cu premii. Alea sunt la fel de ilegale si te fura chiar mai mult decat studiourile mici. In plus se fac la fel de multi bani ca intr-un studio mic si la fel de multi bani ca de acasa de la tine lucrand singur /singura