Videochat Non Adult – Cea mai mare teapa data de studiouri

Ce este videochatul non-adult ? Exista Videochat non adult ? De ce este o teapa?
In acest articol veti afla raspunsul acestor intrebari. Insa, inainte de a explica care este treaba cu “videochat-ul non-adult” sa afla ce inseamna cuvantul “non-adult” .

“nonadult” – relating to content or an activity that is suitable for all ages, not restrictedonly to adults .

Deci , prin nonadult se intelege ca, ceva anume, ( un continut, un serviciu, o imagine, un clip) este disponibil pentru toate varstele si nu este permis doar adultilor. Adica non-adult inseamna ca este permis si copiilor.

Copiii au voie pe site-urile de videochat?

Bineinteles ca NU ! Pe orice site porno, sau de videochat cand intri pentru prima data iti apare fereastra mare pe care scrie clar ca accesul persoanelor sub 18 ani este interzis . Cat despre copii, daca apari cu un copil , sau apare vreodata un minor in fata camerei, acel cont este imediat blocat pentru totdeauna, fara drept de apel si sunt mari sanse sa fie anuntata si politia, desi acel copil doar se vede in camera cateva secunde.

De aici vine intrebarea; Cum sa existe videochat nonadult cand videochatul este interzis copiilor?

Raspuns: NU EXISTA ! Daca ar exista videochat non-adult inseamna ca videochatul ar fi permis si copiilor. Ar fi frumos sa-ti vezi copilul de 10 ani cum sta pe site-uri de videochat si se uita la barbati in varsta care si o freaca sau femei care baga o groaza de chestii in ele, sau sa vezi fetite de 10 ani cum se dezbraca si fac chestii in fata camerei ? Ar fi frumos, nu? :)))))

Cam ideea asta ar fi insinuata de studiouri. Folosesc un cuvant fara sa aibe habar ce inseamna. Dar defapt la ce sa te astepti cand majoritatea patronilor de studiouri sunt fost proxeneti, foste modele de videochat, camatari, ciori care descopera si ei o combinatie sa faca bani multi fara sa faca puscarie, semi analfabeti cu 8 clase, drogati.

Ei prin videochat non-adult se refera defapt la videochat non-nud . Adica videochat adult, in care lucrezi doar stand imbracat/-a mereu , fara a te dezbraca vreodata sau a schita gesturi sexuale. Insa si asta este o teapa. Pentru ca nu exista modele non nud in Romania. Exista foarte putine, iar alea majoritatea nu fac bani. Cele care fac bani au mare noroc pt ca au gasit niste prosti care le iubesc, fara sa le ceara show.

De ce este o teapa videochat-ul non-adult ?

Pentru ca studiourile te mint in fata. Pe site-uri, in reclame, la interviu, iti zic ca nici nu trebuie sa te dezbraci, ca vei face mii de euro asa, doar vorbind cu ei cateva ore pe zi prin mesaje. Insa asta este doar o minciuna pentru a racola fete. Dupa ce le racoleaza, si fetele incep munca, adminii/trainerii inca din prima zi sar cu gura pe ele si mai ca le obliga sa se dezbrace. Si va vine sa credeti sau nu, ele chiar se dezbraca ! Aproape toate. Mai mult de frica si din dorinta de a face bani, desi la inceput ele traiau in lumea lor roz in care-si imaginau ca vor face mii de euro fara sa se dezbrace. Chiar daca fetele se impotrivesc din prima cand adminii le ordona sa se dezbrace, dupa ce ies in pauza vorbesc cu restul colegelor care se lauda ca au facut zeci sau sute de dolari dezbracandu-se, le mai zic adminii ca daca se dezbraca ar putea face mai multi bani si pana la urma accepta. Desi pare de necrezut accepta. Si uite asa traieste videochatul asta “nonadult”. Ceva ce nici nu exista.

Sfatul nostru daca vrei sa te apuci de videochat, fie de acasa, fie de la studio, si ai de gand sa nu te dezbraci deloc, las-o balta. Ori iti asumi si te dezbraci din prima, ori iti cauti un loc de munca normal. Sunt sanse sa faci la un loc de munca normal mai multi bani decat din videochat non-nud . Sau poti face “videochat non-adult” in studiouri si sa-ti bage de toate n tine in timp ce te studioul se lauda ca lucreaza doar nonadult . :))))))