Trainerii din Studiourile de Videochat

Cu totii am auzit despre Trainerii din Studiourile de Videochat . Cum sunt niste persoane profesioniste, adevarati experti in domeniu care ajuta modelele sa faca zeci de mii de dolari pe luna. Mda… Si astea sunt minciuni.

In primul rand, trainerii nu sunt ceea ce se presupune a fi in general. Din toti trainerii de videochat din lume, foarte putini chiar au habar despre videochat, site-uri si cum sa faci bani. Restul sunt niste simpli oameni care se pricep cat de cat sa zica 2 vorbe banale sa prosteasca niste oameni prosti sau sa-i convinga sa-ti dea niste bani in schimbul unui show.

Trainingul profesional oferit de studiouri

“Iti furnizam cel mai bun training pentru videochat” – Nu chiar… Cam cu asta se lauda studiourile mari de videochat. Insa adevarul este cu totul altul. Majoritatea marilor traineri din studiouri, sunt doar niste tineri, cu studii medii, de obicei fara BAC, in cautare de un loc de munca bine platit, sau niste foste modele norocoase sau mai putin norocoase care au devenit traineri din diverse motive. Daca stam sa ne gandim, daca sunt asa de buni trainerii, de ce nu intra online ca modele sa rupa site-urile in 2 si sa se imbogateasca? Pentru ca stiu si ei ca la videochat, 50% este noroc, 30% aspect si restul conteaza mai putin. Doar ca voua, modelelor, nu va spun asta. In multe studiouri, trainerii sunt instruiti sa minta ca au fost modele de top si ca au facut o groaza de bani.

Rolul real al trainerilor din studiourile de videochat

Rolul real al trainerilor nu este de a va invata pe voi sa faceti bani, ci de a va convinge sa ramaneti in studio si sa trageti tare sa faceti bani pentru studio.
Cand o persoana se angajeaza ca si trainer intr-un studio de videochat , i se impun anumite lucruri, si va fi limitat. Va avea voie sa invete modelul doar ce-i da voie studioul si sa-l minta ca sa-l conginga sa stea.

Trainerii au rolul de a fi “prietenii” modelelor . Am spus prieteni intre ghilimele pentru ca trainerii sunt pusi de catre manageri sau patroni sa se PREFACA ca ei sunt prietenii modelelor si ca-i ajuta, asta pentru ca modelul sa aibe oarecum un sprijin moral si sa vrea sa stea in studio pentru ca acolo se va simti ca intr-o familie, inconjurat de prieteni. Desi in realitate este inconjurat de serpi care cauta doar sa profite de el. Daca esti model si esti intr-un studio, sa nu ai incredere in cineva din staff niciodata. Va zice tot ceea ce tu i te confesezi patronului sau managerului.

Un alt rol al trainerilor este de a baga vrajeala modelelor noi si de a le convinge sa stea in studio si sa nu plece spunandu-le ca se fac bani, le dau o groaza de exemple , le zic tot felul de povesti despre alte modele sau chiar despre ei insisi. Si asa te conving sa stai in studio o perioada mai lunga desi tu vrei sa pleci si sa ai ambitia sa stai cat mai mult online. Chiar daca nu faci nimic.

Iar daca vrei sa te angajezi ca trainer, ai grija. De obicei dupa ce un trainer pleaca din studiouri el va fi cauza tuturor problemelor care erau in studio. Asa le va fi comunicat modelelor, el va fi vinovat pentru amenzile pe care modelele le-au primit, vinovat ca modelele nu fac bani si restul . Si “acum ca au scapat de tine va urma o perioada de glorie”. Ca doar na, trebuie sa fie cineva tap ispasitor.

Cat despre studiourile mai mari, trainerii nu te invata nimic. Doar te initiaza pe site-uri. Iti spun cateva lucruri (pe care le stiu si eu) despre site-uri, iti arata 2 exemple pe care sa le spui modelelor si te manevreaza total ca pe o marioneta. Nu ai voie sa te asezi sua sa zambesti daca nu-ti dau ei voie. Si ce e culmea, de obicei niste prosti care nu au habar despre ce inseamna videochat fac asta cu tine… Trist . Ei vor vorbi ce vor ei cu membrii in locul tau prin remote control, iti vor zice tot ce sa faci, cum sa te misti cum sa te prefaci ca tastezi si cum sa zambesti, iar tu practic vei fi un robotel. In primele zile ar fi un lucru bun sa faca asa, insa problema este ca ei fac asta mereu. Pentru ca scopul lor nu este sa te invete pe tine sa faci bani, ci sa faca bani studioului. De obicei nici nu o sa te lase pe tine sa le scrii membrilor ce vrei tu. Ci ei o sa scrie. Si ce este culmea, cand se va schimba trainerul pe tura habar nu va avea ce a vorbit cu membrii. Si asa vei pierde multi membri.

Cine sunt Trainerii din Studiourile de Videochat ?

Dupa cum am zis mai sus. Nu , nu sunt niste experti majoritatea din ei. Majoritatea trainerilor sunt persoane random care nu au lucrat niciodata in videochat si au 0 experienta iar in primele zile sunt si ei invatati de catre ceilalti traineri din studio ce sa faca. Sau, foste modele de videochat care au facut videochat cateva luni si nu faceau bani mai deloc, asa ca au decis sa lucreze in staff pe un salariu de 2000-3000 de lei decat sa fie modele pe mai putin. Astia sunt trainerii dragii mei. Rar gasesti un trainer bun care sa stie ceva. De obicei, aia nu stau in studiouri pentru ca nu-s prosti.

In studiouri, trainerii sunt pusi sa minta ca au fost modele de top si au facut zeci de mii de dolar, sute de mii. Daca faceau banii astia fiti siguri ca niste tineri de 20-30 de ani nu lucrau intr-un mediu ilegal sa stea sa se chinuiasca cu toti pentru 2000 de lei pe luna.

Ce am zis mai sus nu se aplica la toti trainerii bineinteles, mai sunt si exceptii. Sunt si traineri care intr-adevar stiu ce sa faca si chiar vor sa te ajute, dar mai rar gasesti. In studiourile “de top” e greu sa fii trainer deoarece esti foarte limitat si nu poti sa te desfasori cum vrei tu. Ci trebuie sa respecti multe reguli banale, doar pentru ca asa considera patronul sau managerul ca e mai bine, desi nu e.