Videochatul Glamour

Videochatul Glamour cunoscut ca si Videochatul Premium este una din ramurile videochatului care promoveaza mai mult imaginea si personalitatea modelului.

Nu, NU este videochatul non-nude sau non-adult . Am explicat intr-un articol precedent diferenta dintre aceste 2 ramuri ale videochatului.

Videochatul Glamour este defapt viodeochatul promovat in studiourile mari ca fiind “Videochat Non-Adult”, insa este doar o strategie de marketing ca sa atraga modele noi. Prin videochat glamour modelele nu se dezbraca in general in free chat, ci doar in privat. Insa pe anumite site-uri premium modelele pot face flash-uri in free doar sa nu arate ceva explicit.

Cel mai bun site premium general este LiveJasmin . Este un site pe care aproape oricine poate face ceva bani. Sumele mari sunt greu de atins insa ca si model incepator (doar daca esti intr-un studio), e cea mai buna alegere. Alte site-uri premium bune in 2019 ar mai fi XloveCams , Streamate si Flirt4Free.

Ca model premium, este greu sa lucrezi pana iti creezi un stil si inveti tot ce ai nevoie sa stii. Daca vrei sa te apuci sa faci videochat de acasa singur si nu ai experienta in spate, iti va fi extrem de greu si ai sanse foarte mici sa faci bani. Asa ca daca vrei sa faci videochat de acasa singur/singura si nu ai experienta, fa-te model freemium. Asa vei face bani (multi) sigur si nu, nu este asa de rau pe cat se aude despre videochat-ul freemium. Daca totusi tii dinadins sa te faci model premium, alege un studio mai mic si mai putin cunoscut de unde sa lucrezi, care sa aibe amini/traineri. Nici ele nu sunt legale si foarte corecte, dar cel putin nu te pun sa-ti platesti taxele singura, nu au protectie pe site-uri (pentru studio) si ai mai multa libertate. Insa stabileste de la interviu ca vrei sa fii model premium ca sa nu te trezesti dupa cu surpriza ca ei vor vrea ca tu sa fii model freemium.

Cum sa faci bani din Videochatul Glamour?

Videochatul Glamour promoveaza mai putin show-urile si mai mult socializarea. Mai pe scurt, ca sa faci bani ca model premium trebuie sa ai vrajeala maxima si sa dai peste niste fraieri cu bani multi care sa te placa foarte mult sau sa se indragosteasca de tine.

In general, ca sa spunem adevarul, majoritatea modelelor premium care fac ceva bani, sunt modele norocoase (nu trebuie sa fie neaparat manechine), de care se indragosteste cineva “la prima vedere” . Mai sunt si modele premium care au o experienta de cel putin 1 an care stiu cum sa faca bani si daca nu se indragosteste cineva de ele la prima vedere. Astea le poti face si tu dupa ce vei caata experienta, vei sti engleza sau o alta limba de circulatie internationala la nivel conversational, si vei fi cat mai naturala pe camera. Si anume :

  1. Promovandu-ti “calitatile” corporale (sa isi faci reclama la ce faci in privat show si de ce sa te aleaga pe tine) si apoi sa-i cuceresti cu show-ul din privat, insa sa nu le oferi tot, ci putin, din ce in ce mai mult cu fiecare privat, si sa ai grija ca fiecare privat sa fie diferit macar un pic. Sa nu fie mereu exact la fel. Acelasi decor, aceiasi pozitie , acelasi unghi al camerei, aceleasi lucruri facute.
  2. Sa-ti arati calitatile morale (chiar daca sunt fake), adica sa joci bine teatru. Sa le arati ca ti pasa de membri , ca tii la ei, sa le zici membrilor cat de cuminei, bun si educat esti (chiar daca in realitate esti fix opusul la ce zici). Astfel vei gasi membri care te vor aprecia pentru aceste lucruri si te vor “rasplati” pentru ca le place ce fel de persoana esti tu.
  3. Etalandu-ti inocenta. Asta functioneaza la fete in general dar si la baietii care par copii de 12-14 ani. Si anume sa se prefaca ca sunt cat mai cuminti (fata, pozitia corpului si ce face in free chat si pvt conteaza, sa nu faca prea multe, de preferat sa faca pe necunoscatorul / necunoscatoarea). O sa fiti surprinzi, dar sunt multi membri care cauta “fete cuminti” . Aici ajuta mult si fata si aspectul fizic. Trebuie sa pari cat mai inocenta.
  4. Facand pe cineva sa se indragosteasca de tine . Asta este putin mai greu de facut. Daca nu se indragosteste de tine la prima vedere, va trebui sa-l faci sa se indragosteasca de tine in timp. Si asta aratandu-i ca esti mai bun/a ca altii. Trebuie sa nu-i faci gelozii in acest caz, sa nu-i faci reprosuri sau daca-i faci sa fie foarte subtile. In general e bine sa-i faci cand se plange ca l-a ars alta.
  5. Devin-o prietenul lor. Chiar daca esti fata sau baiat, poti face bani facand asta. Asta inseamna sa-i asculti, si sa-i tratezi ca pe niste oameni pe care-i cunosti, nu ca pe niste victime. Trebuie sa-i faci sa se simta bine in compania ta, sa fii cat mai sincer posibil cu ei, sa razi cu ei, sa glumesti cu ei, si in felul asta poti face bani si crea cel mai fidel tip de membri.

Cati bani se pot face din Videochatul Premium ?

Aici , dupa cum am zis, conteaza extrem de mult norocul. Mai mult decat orice. Poti sa fii top model, sa stii engleza la perfectie, sa ai vrajeala maxima, daca nu intra pe tine cine trebuie nu o sa faci bani multi. In general, din videochatul premium nu prea se fac bani. Nici de acasa nici de la studio. Modelele alea premium pe care le vedeti in studiourile de top ca fac cateva zeci de mii de dolari la perioada reprezinta doar 1 model din 10.000. Adevarul despre modelele premium in studiourile de videochat este ca nu prea fac bani. Majoritatea. Modelele vin si pleaca pe banda rulanta din studiouri cand realizeaza ca nu se castiga chiar asa de mult din videochat precum credeau. Daca nu ai noroc, sau nu ai rabdare sa castigi experienta si sa-ti formezi o reputatie pe site-uri, sunt slabe sanse sa castigi sume mari de bani. In schimb, daca ai rabdare sa inveti si ai si mult noroc, poti da de membri care sa se indragosteasca de tine si sa te imbogateasca peste noapte, la propriu.

Videochatul Glamour , se poate face si pe site-urile freemium sau mixte. Nu doar pe cele premium. Si da, poti face multi bani ca model premium pe un site freemium. Iar ca sa faci bani si sa faci performanta trebuie sa stai online cat mai mult timp. 2 ore pe zi, 3 zile pe saptamana nu sunt necesare ca sa faci bani ca si model premium.