Videochat.co.ro a fost atacat !!!

Ati auzit bine. Aces site unde este expus adevarul despre industrie si mafia din videochat a fost atacat. Joi, 30.04.2020 , in jurul orei 3 dimineata site ul videochat.co.ro a fost virusat. Nucleul site-ului a fost complet distrus . Poate cineva a incercat sa intre joi pe site si a vazut ca nu merge si ca apar niste erori. Ei bine acele erori nu au fost simple erori. Au fost bug-uri mari . Cine l-a atacat, l-a atacat bine. Erau sanse foarte mici ca sa reparam site-ul din moment ce toate fisierele importante au fost distruse. Asta si vroia cel care facut asta. Sa dispara site-ul si tot continutul sau. Dar uite ca nu a reusit.

Nu stiu exact cine este cel care a facut asta, si de cine a fost platit. Insa daca tu esti responsabil pentru atac si vezi postarea asta atat iti zic. M-am pisat pe tine si o voi face din nou ori de cate ori vrei!

Dupa cum vedeti site-ul videochat.co.ro este din nou 100% functional si nu am pierdut absolut niciun fisier, niciun comentariu , nicio postare, niciun cont de user. Iar de acum vom face backupuri regulat si in caz de ceva imediat vom restaura site ul. Si atat iti zic. Indiferent cine esti, poti sa-ti cheltui toata averea platind hackeri, sau politia sa ma opreasca. Nu vei reusi. Desi-mi vei distruge site-ul iar ca data trecuta, stiu ce trebuie sa fac sa recuperez tot in cateva ore fara sa pierd nimic , inclusiv pozitia pe google. Si chiar daca site ul asta ar fi inchis de politie , avem fisierele site ului si a doua zi va aparea un site nou cu toate fisierele si toate postarile . Indiferent ce vei face nu ne poti opri. Adevarul va fi spus !