Notifications
Clear all

Bunaa

3 Posts
3 Users
0 Reactions
318 Views
Posts: 3
Topic starter
(@bussydavid)
New Member
Joined: 3 ani ago

Buna! Daca nu deranjez, am si eu o intrebare! Daca am facut videochat de acasa, primind banii pe paxum...daca vreau sa imi cumpar o casa, trebuie sa imi declar veniturile sau nu o sa ma intrebe nimeni de unde am banii? Multumesc pentru atentie!

2 Replies
Posts: 32
Admin
(@admin)
Eminent Member
Joined: 5 ani ago

Pai...daca o luam asa toti proxenetii, traficantii, camatarii, hotii au multe case si nimeni nu i intreaba de unde au bani. Sau sa vorbim despre toti romanii care lucreaza in strainatate si apoi isi iau sau isi fac casa in tara. La fel , nimeni nu-i intreaba de unde au bani. Nu ti face griji in privinta asta. Iar daca intreaba cineva de unde ai bani le zici ca ai muncit in strainatate.

Reply
Posts: 1
(@yaesu)
New Member
Joined: 3 ani ago

Pai exista o mare problema, nu stiu daca adminul ti-a explicat mai pe larg, banii aia daca-i aduci in tara, o faci printr-un cont bancar si banca da raport la veniturile tale ANAF-ului si te invita la ei sa le zici de unde ai veniturile. Multi transfera banii pe carduri virtuale, gen Revolut si fac cumparaturi directe cu acel card, dar si Revolut, se pare ca incepe sa raporteze la ANAF pt conturile din Romania si mai nou baga comisioane inepand din luna august 2021. Ar mai fi o varianta, sa-ti iei de ex card fizic la banci virtuale gen Revolut si sa scoti banii din alta tara de la bancomate, dar nu toate accepta aceste carduri si apoi sa bagi banii in tara. Cu alte cuvinte, speli banii 😉

Reply
Share: