Trafic chaturbate M...
 
Notifications
Clear all

Trafic chaturbate Mit sau Realitate?

1 Posts
1 Users
0 Reactions
926 Views
Posts: 2
Topic starter
(@mtrix112)
New Member
Joined: 3 ani ago

EXACT UN JEG TEPAR CARE CAUTA SA FACA BANI DIN PROSTIT LUMEA. FOLOSITI-VA CREIERUL. SUNT DOAR 60 DE LOCURI PE PRIMA PAGINA LA FIECARE CATEGORIE. SI SUTE DE TEPARI CA ASTA CARE VA PROMIT CA VA BAGA PE PRRIMA PAGINA. PAI UNDE DRACU LE BAGA PE TOATE DACA NU SUNT LOCURI. SI CUM DRACU LE BAGA? FACE MAGIE , E CUMVA CHATURBATE SITEUL LUI SA ALEAGA PE CINE PUNE IN TOP? LOGIC CA NU ! DIN PUNCT DE VEDERE AL IT-ULUI, CE ZICE ACEST TEPAR, ESTE IMPOSIBIL. LEGAT DE FETELE DE PE PRIMELE PAGINI DE PE CHATURBATE. VOI CREDETI CA FAC CEVA SPECIAL, SAU CA FOLOSESC TOATE CACATURI DE PROGRAME SAU LE AJUTA STUDIOUL? LOGIC CA NU ! APROAPE TOATE FETELE DE PE PRIMELE PAGINI SUNT MODELE INDEPENDENTE, CARE LUCREAZA SINGURE DE ACASA FARA NICIUN AJUTOR SI NICIUN PROGRAM. MODELELE DIN TARILE DEZOLVATATE, CUM ISI FAC CONT APAR PE PRIMELE PAGINI SUNT FOARTE PROMOVATE DE SITE, MODELELE VECHI CU SUTE  DE MII DE FOLLOWERI SUNT PE PRIMELE PAGINI CA SUNT DEJA CINEVA, SI MAI SUNT SI CAZURILE ALEA CU FETE NOI CARE APAR PE PRIMA PAGINA. NICI ALEA NU FAC NIMIC SPECIAL. AM VAZUT O GROAZA DE FETE CARE AU LUCRAT IN MAI MULTE PARTI, AU LUCRAT SI CU NOI, SI CULMEA, FARA SA FACEM NOI SAU ALTCINEVA SAU ELE CEVA SPECIAL, APAREAU PE PRIMA PAGINA AVEAU MII DE OAMENI IN CAMERA CUM INTRAU. FARA SA FACA ABSOLUT NIMENI NIMIC. ALTA INTRA DIN ACEIASI CAMERA, CU ACELEASI SETARI IN ACELASI STIL, 2O DE OAMENI, INTRA ALTA 1000 DE OAMENI. DE CE? PENTRU CA PUR SI SIMPLU ASPECTUL ACELEI FETE II ATRAGE PE MEMBRI. SI NU TREBUIE SA FIE FR O FRUMUSETE RARA, TREBUIE DOAR SA FIE INTR-O TIPOLOGIE CARE I PLACE PUBLICULUI. O SA VEDETI FETE EXTREM DE SLABE SAU FOARTE GRASE PE PRIMELE PAGINI. PENTRU CA ASTA LE PLACE MEMBRILOR. NU CA FAC CEVA SPECIAL, NU CA TEPARI CA JEGUL ASTA DE MAI JOS LE PROMITE MAREA CU SAREA. TOT CE FACE ASTA SI CEI CA ASTA ESTE SA VA PROSTEASCA ATAT. 
PANA ACUM 1 AN ERA O METODA CA SA PUI ORICE FATA PRINTRE PRIMELE PAGINI ALE SITE ULUI. DAR NU ERA O MAGIE ASA CUM PROMIT ASTIA. ERA VORBA DE SETARI SI DE CALITATEA VIDEO, CARE ULTERIOR S-AU AFLAT SI SUNT PESTE TOT PE INTERNET. ACUM TOATE FAC ASTA. INAINTE TOATE FETELE FIE DE ACASA FIE DIN STUDIO , INTRAU CU O CALITATE VIDEO PROASTA, FARA OBS, FARA SA FOLOSEASCA HASTAGURI. INTRAU CU SETARILE PRAF. SI PENTRU CA APROAPE TOATE AVEAU SETARILE PRAF, CUM PUNEAM O FATA CU SETARILE LA CONT BINE FACUTE SI O CALITATE VIDEO INALTA, APAREA IN TOP AUTOMAT. AZI NU MAI TINE PENTRU CA APROAPE TOATE MODELELE AU ACELE SETARI FACUTE SI INTRA CU OBS, CU O CALITATE VIDEO INALTA. DAR MINUNI CUM ZICE ASTA NU EXISTA . GANDES-TE-TE LOGIC. CUM SA TE PUNA CINEVA PE PRIMELE PAGINI PE UN SITE? E SITE UL LUI? NU. E MARE HACKER SI IL SPARGE, CHIAR DACA AR FACE CINEVA ASTA SE AFLA IN CATEVA MINUTE SI SE REZOLVA PROBLEMA. SITE URILE DE VIDEOCHAT AU ECHIPE FORMATE DIN SUTE DE IT ISTI EXPERTI MEREU PE FAZA. 
ASTA E DOAR UN TEPAR CARE CAUTA MODELE DE ACASA SA LUCREZE PENTRU EL. ATAT
UITATI-VA LA O ANALIZA A SITE ULUI SAU, PE UN SITE UNDE DA DETALII DEPSRE ALTE SITE URI SI UN SCOR DESPRE SCAM (CAT DE TEPAR E SITE UL ALA), SITE UL SAU A FOST CREAT ACUM 3 LUNI SI ARE UN SCOR DE SIGURANTA DE 45%. ADICA E OFICIAL DECLARAT UN SITE TEPAR. NU FITI PROSTI, NU INCERCATI SA VA CONVINGETI CU EL, SA INCERCATI CE VA PROMITE. VA VETI LUA DOAR O MARE MUIE.

Buna fetelor , sunt convins ca toți va întrebați când vedeti o fata noua pe chaturbate in primele pagini ale site-ului oare ea ce are și eu nu am sau cum de are atâta noroc încât sa ajungă pe primele pagini? 

Asta seara o sa va arat misterul despre traficul pentru chaturbate sau cum ii spun eu Promoție !

De mai bine de 7 luni lucrez pentru a găsi o metoda garantata pentru a poziționa orice fel de model in primele pagini ale site-ului fără injectarea a 7000 de utilizatori anonimi sau alte chestii de genul care nu te Ajuta la nimic .

In prezent lucrez cu aproximativ 15 modele independente dar cu siguranta putem găsii un loc liber și pentru noile modele doritoare de a câștiga bani mult mai usor și de a avea o poziție buna in site .

Pentru a nu exista discuții precum as fii un țepar sau alte chestii de genul , voi oferi 10 minute de test fiecărui model cu adevărat interesat ! In care veți observa ca in doar 5 minute room-ul vostru va fii plasat in primele 4 pagini ! 

Deci ca sa nu o mai lungim pentru ca observ ca de foarte mulți ani toată lumea crede ca acest lucru “traficul” este un mit , nu este un mit dacă găsești persoana potrivită care poate face acest lucru , acesta “magie” exista .

website: chat-boost.com

O seara faina!

Share: